Een aanpak van A tot Z

Bij TC2 geloven we in de kracht van samen groeien. Onze diensten zijn ontworpen om zowel leidinggevenden als HR-managers te ondersteunen bij het creëren van een omgeving waar iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt. Elk traject dat we aanbieden is uniek, net als jouw organisatie. We combineren top-down strategieën met bottom-up inzichten om echt het verschil te maken.

Teamscan

Onze teamscan is een praktische manier om tot de essentie van jouw uitdagingen te komen. Dit geeft ons de benodigde inzichten om vervolgens een effectief behandelplan op te stellen in de vorm van een membership waarin de trainingen de bouwstenen zijn. Zie het als een nulmeting die richting geeft aan de oplossingen.Na een teamscan kunnen we snel verder. Maar we begrijpen echter ook dat je soms eerst behoefte hebt aan inzicht en pas later keuzes wilt maken. Dan is een losse teamscan wellicht een goede optie. Maak vooral vrijblijvend een afspraak voor een gratis consult. Je zit nergens aan vast, maar we helpen je absoluut op weg. 

Memberships

Bij TC2 zetten we ons in voor duurzame verandering. Onze memberships zijn ontworpen om de oplossingen van de teamscan consequent te volgen en te versterken. We bieden continue ondersteuning aan zowel teams als leiders, waarbij we ervoor zorgen dat de nieuwe werkwijzen en doelen niet alleen bereikt, maar ook op lange termijn behouden blijven.

Basic

 • Wekelijkse check-in met de leidinggevende
 • Maandelijkse coaching op maat voor een groep van 4 tot 8 medewerkers
 • Individuele intakegesprekken en persoonlijk plan van aanpak
 • Korting op individuele coach trajecten binnen het team gedurende het membership
 • Toegang tot online leeromgeving voor alle leden van het team


Premium

 • Wekelijkse check-in met de leidinggevende 
 • Individuele intakegesprekken en persoonlijk plan van aanpak
 • Maatwerk coaching en advies van zowel leidinggevende als teamleden. We lopen mee met de dagelijkse praktijk van het team.                                     
 • Heldere resultaatafspraken die tot doel hebben de werkenergie en de samenwerking te bevorderen.
 • Korting op individuele coachtrajecten binnen het team gedurende het membership.
 • Toegang tot online leeromgeving voor alle leden van het team.Ons aanbod

Onze trainingen zijn de bouwstenen van onze memberships. Zodra we namelijk weten wat jouw team nodigt heeft, kunnen we met de juiste trainingen aan die behoefte voldoen. Heb je zelf al een idee van wat je team nodigt heeft en wil je daar direct mee aan de slag? Dan kun je de trainingen los afnemen. 

Leiderschaps-

training

Voor leidinggevenden die willen groeien in hun rol. Ontwikkel een leiderschapsstijl die mensen motiveert en verbindt en leer hoe je jouw team effectief in de juiste richting stuurt.

Personal

coaching

Persoonlijke begeleiding voor iedereen die streeft naar professionele en persoonlijke ontwikkeling. Onze coaches staan klaar om je te begeleiden op jouw unieke pad.

Focus &
Rust

Leer stress beter te managen. Met deze training leid je je team naar meer rust, meer ontspanning, meer werkenergie, meer helderheid en meer grip, hoe stressvol de situatie ook is.

Intervisie


Houd de groei en ontwikkeling binnen jouw team gaande. Onze trainingen focussen op het verbeteren van samenwerking en het aanpakken van uitdagingen.

Interim 

management

Onze interim managers bieden deskundig leiderschap tijdens veranderprocessen. Ze brengen stabiliteit, vernieuwing en sturen aan op duurzaam succes.

Waarom TC2?

Werknemerstevredenheid

Zie een toename in werknemerstevredenheid en verlaagd verzuim als resultaat van onze benadering van werkgeluk en welzijn.

Betere werkomgeving

Samen bouwen we aan een positieve, energieke werksfeer waar werknemers zich gewaardeerd voelen en kunnen floreren.

Sterk leiderschap

Ontwikkel leiderschapsvaardigheden die niet alleen inspireren maar ook effectief bijdragen aan het team- en bedrijfssucces.

Vertrouwen en openheid

Creëer een cultuur van vertrouwen en open communicatie, essentieel voor een gezonde en productieve werkomgeving.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik weet wat mijn teams nodig hebben

"Mijn span of control is groot en door de coaching van TC2 krijg ik steeds meer inzicht in wat mijn teams nodig hebben. Er is binnen een paar maanden meer rust en focus gecreëerd en we kunnen samen weer bouwen aan de beste zorg voor onze cliënten."   


–Maartje,  manager ouderenzorg

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ook als het even niet goed gaat
"Onze samenwerking verliep stroef en niemand durfde zich uit te spreken. Door de coaching van TC2 hebben we meer geleerd over onszelf en kunnen we op een prettige en positieve manier met elkaar praten over alles. Ook als het even niet goed gaat :)"


– Fiene, wijkverpleegkundige

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben rustiger en heb meer zelfvertrouwen

"Mijn teams waren negatief en erg emotioneel. Ik begreep niet wat er nodig was en voelde me machteloos. Het kostte me enorm veel energie. Dankzij de coaching van TC2 ben ik zelf veel rustiger. Ik signaleer sneller wanneer het niet goed gaat met één van mijn medewerkers en kan er nu ook iets mee. Ik merk dat de rust binnen mijn team weer terugkomt en we weer meer plezier in het werk krijgen."


– Louise, teamcoördinator gehandicaptenzorg

Ms. Nameless
Add Your Stars

Plan een gratis intake

Klaar om samen met TC2 een positieve draai te geven aan jouw organisatie? Neem contact op voor een gratis consult en laten we samen de mogelijkheden verkennen.