Kracht om te groeien

Bij TC2 geloven we dat iedereen uniek is en de kracht heeft om te groeien en te schitteren, en daarom is onze personal coaching volledig op jou afgestemd. We bieden niet alleen hulp bij werkgerelateerde uitdagingen, maar ondersteunen je ook in jouw persoonlijke ontwikkeling om de beste versie van jezelf te worden. Met persoonlijke aandacht en zorg luistert jouw coach naar jouw verhaal en werkt samen met jou aan een plan dat echt bij jou past, allemaal via online sessies in jouw eigen vertrouwde omgeving. Samen verkennen we wat jou drijft en helpen we je om te bloeien, zowel in je carrière als in je persoonlijke leven.

Waarom personal coaching?

Heb je ooit het gevoel dat je constant tegen een muur aanloopt, zowel mentaal als fysiek uitgeput bent, of worstel je met slapeloosheid door de eisen die je aan jezelf stelt? Langdurige overbelasting kan leiden tot serieuze problemen zoals verminderde werkprestaties of zelfs een burn-out. Als dit herkenbaar klinkt, dan is het nu de tijd om actie te ondernemen.

Onze personal coaches bij TC2 zijn er om je intensief te begeleiden en te helpen bij het verkrijgen van inzicht in je gedrag en patronen. Samen werken we op jouw eigen tempo aan het herstellen van je conditie, leren we je ontspanningstechnieken, en helpen we je om je stressbronnen te herkennen. Dit alles is gericht op het ontwikkelen van een effectievere manier om met stress om te gaan, waardoor de kans op terugval wordt geminimaliseerd.

Ons doel is om je snel en verantwoord weer aan het werk te krijgen, zelfs als de oorzaak van je stress te maken heeft met ingrijpende ervaringen uit het verleden. Met TC2 kies je voor een aanpak die zich al heeft bewezen in het realiseren van positieve en duurzame veranderingen.Hoe pakken we dat aan?

Eerst begrijpen, dan handelen: We starten met een diepgaande analyse van jouw situatie – omdat jouw verhaal ertoe doet.

Samen een plan maken: Met jouw inzichten en onze expertise creëren we een actieplan dat jou vooruit helpt.

Praktische hulpmiddelen: Leer effectief omgaan met stress, met praktische tips die je elke dag kunt gebruiken.

Ondersteuning en inspiratie: Onze online academy staat vol met hulpmiddelen en verhalen van anderen die je motiveren en inspireren.

Stap voor stap vooruit: We focussen op positieve veranderingen en werken samen aan werk dat goed voelt.

Voor wie?

Voor iedereen die staat voor persoonlijke en professionele uitdagingen, zoals overspannen/burn-out klachten, ervaren van te veel stress, het gevoel hebben dat je moeite hebt met het organiseren van je leven, moeite met het omgaan ofwel verwerken van emoties en conflicthantering, of wanneer je te weinig energie krijgt van je dagelijkse bezigheden, waaronder je werk. We maken een op maat gemaakt plan en zorgen ervoor dat je weer plezier krijgt in je werk.

Duur & locatie

Het traject bestaat uit 5 gesprekken en deze vinden online plaats.

Jouw reis begint hier

Klaar om de beste versie van jezelf te worden? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe onze personal coaching jou kan ondersteunen in jouw reis naar succes en geluk.