Sterk in verandering en groei

Bij TC2 snappen we dat elk team uniek is, met zijn eigen uitdagingen en kansen. Dat is precies waar onze training & intervisie om de hoek komt kijken. We willen jou en je team helpen om sterker en hechter te worden, terwijl jullie samen plezier in het werk (her)vinden.

Waarom intervisie?

Voel je dat je team wel een boost kan gebruiken? Zie je soms de energie wegvloeien of merk je dat de samenwerking soepeler kan? Wij zijn er om jullie te helpen dit om te draaien, met praktische trainingen en waardevolle intervisiesessies.

  • Help je collega's bij specifieke praktijkvraagstukken
  • Leer constructief en opbouwend feedback geven en verhelderende vragen stellen 
  • Ontwikkel nieuwe inzichten en denkrichtingen
  • Pak lastige cases samen op en leer van elkaar

Hoe pakken we dat aan?

Leergang (zelf)leiderschap: Deze cursus biedt de tools om een positief en veilig werkklimaat te creëren. Deelnemers leren over zelfreflectie, communicatievaardigheden en hoe zij hun team kunnen inspireren en meenemen in verandering.

Focus & rust: Stress de baas worden? In deze training pakken we dat samen aan. Jullie leren hoe je rust in het team brengt en houdt, wat zorgt voor meer werkplezier en productiviteit.

Intervisie: In kleine groepen werken jullie samen aan concrete praktijkcasussen. Deze sessies zijn gericht op actief luisteren, constructieve feedback en het samen ontwikkelen van nieuwe oplossingsrichtingen.

Voor wie?

Intervisie is geschikt voor professionals die willen leren om vanuit meerdere perspectieven naar lastige vraagstukken of moeilijke situaties te kijken en zo het beste uit zichzelf te halen.

Duur & locatie

De intervisiebijeenkomsten duren twee uur. We plannen de sessies in overleg in en komen naar jouw locatie.

Geef jouw team een boost

Klaar om samen te groeien en de dynamiek in je team nieuw leven in te blazen? Neem contact op met TC2 voor een gesprek over onze training & intervisie en zet de eerste stap naar een sterker, gelukkiger team.