Grip op de zaak

De kracht van een team ligt in de samenwerking en onderlinge verbinding. Onze team coaching is gericht op het versterken van deze banden, het verbeteren van de onderlinge communicatie en het samenwerken aan gemeenschappelijke doelen. Wij helpen jouw team om samen te groeien en te floreren.

Waarom focus & rust?

In deze training leren teams concrete vaardigheden aan om in de praktijk effectiever stress te managen en beter om te gaan met aanwezige stressbronnen. Deze training leidt je team naar meer rust, meer ontspanning, meer werkenergie, meer helderheid van geest en meer grip.

  • Leer hoe emoties werken
  • Herken de invloed van gedachten
  • Ontwikkel meer zelfvertrouwen 
  • Herken patronen en ineffici├źnt gedrag

Hoe pakken we dat aan?

Analyse van knelpunten: We starten met het meten van de knelpunten in de werkomgeving en de mate van werkdruk.

Energieniveau check: We onderzoeken hoe het team de energie op de werkvloer ervaart.

Plenaire sessie: De resultaten worden besproken met het hele team en de leidinggevenden, waardoor iedereen betrokken is bij het vinden van oplossingen.

Actieplan: We bieden inzicht in gedragspatronen en stellen een concreet actieplan op om samen te werken aan verbetering.

Voortdurende begeleiding: Ons team blijft jullie ondersteunen in de dagelijkse praktijk om te zorgen dat de focus op de doelen behouden blijft.

Voor wie?

Deze training is geschikt voor professionals die willen leren hoe ze in de praktijk effectiever om kunnen gaan met stressbronnen en op zoek zijn naar meer rust, meer ontspanning, meer werkenergie en meer grip.

Duur & locatie

Deze training bestaat uit twee bijeenkomsten van elk 2 uur. We plannen de sessies in overleg in en deze vinden plaats op jouw locatie.

Zet de eerste stap naar een sterker team

Is jouw team klaar voor een positieve verandering en meer werkgeluk? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek over onze team coaching en ontdek hoe we samen jullie team kunnen versterken.