Ons verhaal

Welkom bij TC2. Onze reis begon in 2017, toen Natalie, onze oprichtster, geconfronteerd werd met een burn-out. Dit kantelpunt leidde tot diepgaande vragen over werkstress en persoonlijke grenzen. Het werd een leerproces vol inzichten, die nu de basis vormen van onze unieke aanpak. Samen met Carla, die haar expertise in leiderschap en organisatie welzijn inbracht, is TC2 uitgegroeid tot een vooruitstrevende speler op het gebied van werkgeluk en bedrijfssucces.


Onze werkwijze

Bij TC2 geloven we dat een fijne werkomgeving belangrijk is voor groei, zowel op persoonlijk niveau als voor het hele bedrijf. We duiken in de data, maar houden het persoonlijk met op maat gemaakte plannen die écht werken.

Stap 1: De Werkdrukmeting
We beginnen met een werkdrukmeting. Dit is anoniem en geeft ons een duidelijk beeld hoe het met de werknemer gaat, maar ook waar jullie als geheel staan. Zie het als een gezondheidscheck voor je organisatie.

Stap 2: Data tot leven brengen
Onze data-aanpak is niet alleen slim, maar ook praktisch. We koppelen jullie belangrijkste bedrijfsdoelen aan onze coaching, zodat verbeteringen niet alleen voelbaar, maar ook zichtbaar zijn.

Stap 3: Evaluatie met het Werkbelevingsonderzoek

Na drie maanden checken we hoe het gaat. We vergelijken de huidige situatie met de werkdrukmeting, zien waar we staan en wat er nog nodig is.

Stap 4: Samenwerking en fine-tuning
Met de betrokkenen passen we de aanpak aan waar nodig. Dit proces is flexibel; we stoppen niet voordat we jullie doelen hebben bereikt.

Stap 5: Duurzame resultaten voor langdurig succes
Ons einddoel is duidelijk: meetbare resultaten die leiden tot blijvend succes. Denk aan minder verzuim en betere prestaties, maar ook aan een gelukkiger en gezonder team.

Jouw team

Natalie

 Met ruim 20 jaar ervaring in het bedrijfsleven en de zorg, ben ik gespecialiseerd in het bevorderen van werkgeluk en het versterken van eigenaarschap. Als gecertificeerd coach , zet ik mijn expertise in voor effectieve samenwerking, communicatie en leiderschap.

Carla

Met meer dan tien jaar ervaring als bestuurder in de Geestelijke Gezondheidszorg en Ouderenzorg, ben ik nu interim-bestuurder en executive coach bij TC2. Ik zet mij in voor teamversterking en coachend leiderschap, cruciaal in de dynamische zorgsector, om leiders en teams te ondersteunen.

teamcoach TC2

Peter

Met jarenlange ervaring in leidinggevende en projectleidende rollen, zowel in de jeugdzorg als in de eerstelijns GGZ, ben ik ook een gediplomeerd supervisor. Deze ervaring zet ik nu breed in als coach bij TC2, gericht op de ontwikkeling en versterking van diverse teams in verschillende sectoren.

These slides will be slide-able on the live version of your page!

Ik weet wat mijn teams nodig hebben

"Mijn span of control is groot en door de coaching van TC2 krijg ik steeds meer inzicht in wat mijn teams nodig hebben. Er is binnen een paar maanden meer rust en focus gecreëerd en we kunnen samen weer bouwen aan de beste zorg voor onze cliënten."   


–Maartje,  manager ouderenzorg

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ook als het even niet goed gaat
"Onze samenwerking verliep stroef en niemand durfde zich uit te spreken. Door de coaching van TC2 hebben we meer geleerd over onszelf en kunnen we op een prettige en positieve manier met elkaar praten over alles. Ook als het even niet goed gaat :)"


– Fiene, wijkverpleegkundige

Ms. Nameless
Add Your Stars
Ik ben rustiger en heb meer zelfvertrouwen

"Mijn teams waren negatief en erg emotioneel. Ik begreep niet wat er nodig was en voelde me machteloos. Het kostte me enorm veel energie. Dankzij de coaching van TC2 ben ik zelf veel rustiger. Ik signaleer sneller wanneer het niet goed gaat met één van mijn medewerkers en kan er nu ook iets mee. Ik merk dat de rust binnen mijn team weer terugkomt en we weer meer plezier in het werk krijgen."


– Louise, teamcoördinator gehandicaptenzorg

Ms. Nameless
Add Your Stars

Neem contact op

Contactgegevens

Contactinformatie
TC2 - Take charge and take care
Kerkepad 22
4854LA BAVEL
natalie@tc2.nl
+31624645099